Ulei de cocos și utilizarea acesteia ca ajutor


Ea a fost mult timp cunoscute pentru proprietatile lor benefice ulei cosmetic unic din pulpa de nucă de cocos. Ei au folosit de femei din momentul Cleopatra pentru a păstra frumusețea și tineret. Ulei de cocos și calitățile sale utile de o reputație excelentă în medicina populară și cosmetologie. Proprietățile unice ale ulei de cocos: hipoalergenice (utilizarea sa nu are contraindicatii), durata de stocare nelimitat și chiar încălzirea repetată de gust nu se schimba.
Ulei de cocos și utilizarea acesteia ca ajutor



Uleiul de cocos este format din pulpa de cocos rece presare. Carnea este separat de coajă, zdrobit, stors uscat și ulei. Ulei de nucă de cocos este - nerafinat și rafinat.

Brut - ulei la temperaturi de peste 25 de grade are o culoare galben pal, cu un miros placut de nucă de cocos, iar la temperaturi mai mici se transformă într-o substanță uleioasă rigid la atingere. Conform standardului actual este uleiul în compoziția sa trebuie să includă acidul lauric, cel puțin 50% (ajută la menținerea raportului normală concentrație colesterol).


Metode de curățare sub înaltă presiune, fără utilizarea de solvenți chimici produc ulei de cocos rafinat. Comparativ cu rafinat, este mai transparent și, de obicei, preferă să utilizeze produse de îngrijire a pielii.

Uleiul de cocos conține antioxidanți naturali, vitaminele C și E, precum și puternic hidratant - acidul hialuronic.

Ulei de nucă de cocos sunt recomandate ca parte a diete concepute pentru pierderea in greutate, deoarece are o trăsătură distinctivă - nu se acumulează în organism de grăsime.


Prin proprietățile utile de ulei de cocos includ - capacitatea de a îmbunătăți digestia și absorbția alimentelor, reduce riscul de ateroscleroza si alte boli cardiovasculare, intarirea imunitatii, prevenirea celulele canceroase.

Ulei de cocos are o hrănitoare, hidratare, efect anti-inflamator și razmyahchayuschym sunt protecție antivirale pentru infectii virale (rujeolă, gripă, herpes).

Util ca uleiul de cocos incontestabil - este considerată cea mai ușor de digerat (învățare începe în gură), nu contine colesterol conțin vitamina E.Pry gătit nu se schimba compoziția chimică, proprietăți utile este pierdut, un miros plăcut și gust. Este un furnizor de substante nutritive importante pentru organism.


Cu utilizarea regulată intareste sistemul imunitar, creste rezistenta organismului la virale, fungice și bacteriene. Ea are hidratare, efect calmant și calmant, vindecă răni și arsuri (numai pentru uz ulei rafinat recomandat).

Aplicați ulei de cocos pentru îngrijirea pielii sugarilor și a copiilor, recomandat pentru uscarea și descuamarea pielii, fisuri în tocuri și mâinile.

Util ca uleiul de cocos este folosit pentru a înmuia și hidratarea parului si scalpului iritație retragerea. Utilizați ulei posibil, înainte de spălare și după. Acesta uniform haine și protejează părul, perfect hrănește și întărește rădăcinile și îi ajută să se dezvolte rapid. Utilizați ulei de nucă de cocos în tratamentul matretii, varfuri despicate de par. Folosirea regulata a acestui ulei pentru a ajuta la îmbunătățirea structurii părului.


Ulei de nucă de cocos are capacitatea de a te îmbraci rapid, acesta a fost folosit cu succes pentru a masaj care relaxeaza muschii, răcire corpul si calmeaza sistemul nervos.

Atunci când sunt aplicate de ulei pielii creează un strat invizibil, care îl protejează de razele ultraviolete in timpul expunerii la soare prelungite, și în zonele metropolitane - reduce efectele nocive ale mediului agresiv.

În tratamentul eczeme și piele cancer proprietăți benefice ale uleiului de cocos găsesc aplicarea lor.


Utilizarea sa are un efect pozitiv în boli ale articulațiilor.

Uleiul de cocos nu este aproape oxidat și astfel acesta poate fi depozitat pentru o perioadă lungă de timp (mai mulți ani), chiar și fără refrigerare. Ea are un antioxidant unic și, prin urmare, nu are nevoie de conservanți.

Folositi-l pentru a face sapunuri naturale de curățare și spumă componente. Aplicată ca un instrument excelent pentru eliminarea make-up (în special în jurul ochilor).

Cu adaos de ulei de nucă de cocos pregătit rujuri, mijloace de produse de îngrijire a părului, uleiuri de masaj, creme naturale.


Utilizarea uleiului de cocos oral este recomandat pentru prevenirea osteoporozei, a spori imunitatea, previn fungice și virale.

Utilizarea sa ajuta la lupta impotriva obezitatii, restabilirea functiei tiroidiene, ajută cu diabet zaharat.

Cu ulei de cocos vindeca și regenera pielea. Lotiuni de acțiune cu adaos de ulei de nucă de cocos, spre deosebire de alte lotiuni, mult mai mult, și vă ajută să piele mai fină prin eliminarea celulelor moarte ale pielii. Ea pătrunde în straturile profunde ale pielii și întărește materialul de bază care ajută la prevenirea ridurilor si imbatranirea prematura a pielii.


Ulei de nucă de cocos este un hidratant natural și în condiții de siguranță și cele mai eficiente pentru organism.
Utilizarea sa este utilizat pe scară largă în industria alimentară pentru a face produse de patiserie, prăjituri și alte produse de patiserie fast-food. Cu structura elegant de cristal și praf de copt omogen, care este utilizat la prepararea de prăjituri, cookie-uri, umpluturi kreyazykah, prăjituri, realizate cu adaos de ulei de nucă de cocos, pentru a îmbunătăți amestecare, asigura structura întreținerea de aluat până atunci, până când nu vor fi alte elemente structurale (amidon zhelatynyzyruyuschye și proteine ​​din ou), care păstrează structura și a produselor finite făinos.